Medințu: ''CEO va scoate la vânzare spațiile pe care nu le folosește, inclusiv sediul FNME!''
Medințu: ''CEO va scoate la vânzare spațiile pe care nu le folosește, inclusiv sediul FNME!''
Ultra - Scurte8 august 2013

Conducerea CE Oltenia a anunțat că va face o inventariere a tuturor spațiilor pe care le deține gigantul energetic, urmând ca apoi să le scoată la vânzare pe cele care nu le folosește. Decizia a fost luată, a anunțat directorul Aurel Medințu, pentru că administrația CEO nu mai este dispusă să plătească impozit şi întreţinere pe tot felul de spaţii pe care le folosesc alţii. Printre aceste spații se află și sediul FNME, a mai precizat Medințu.
”Am făcut o inventariere a tuturor sediilor pe care le are Complexul Energetic Oltenia. Sunt foarte multe locaţii pentru care noi plătim foarte multe impozite, cheltuieli de întreţinere. Am început o acţiune amplă de identificare a tuturor acestor sedii şi de găsire a posibilităţilor de a le înstrăina, de a scăpa de ele. O parte din aceste active au fost şi rezolvate cu nişte primării din Vâlcea. Le dăm în chirie, le dăm cu titlu gratuit, le vindem, de la caz la caz”, a declarat Medințu, care a mai ținut să precizeze că și sediul FNME din Târgu Jiu este vizat de acestă decizie.
Mai mult, directorul Medințu a explicat că nu este vorba doar de spațiile ocupate de sindicate. De asemenea, acesta a comentat și anunțul făcut de Condescu, potrivit căruia nu va mai candida la șefia FNME, spunând că ”23 de ani e foarte mult, apare plafonarea, blazarea, apar alte treburi, stând prea mult într-un loc nu e bine.”
Întrebat ce se va întampla dacă ceilalți acționari ai clubului Pandurii nu vor fi de acord cu schimbarea lui Condescu din fruntea echipei de fotbal, dacă acesta nu va mai fi liderul FNME, Medințu a explicat că lucrurile se vor schimba, în sensul că va scădea suma cu care CEO sponsorizeaza clubul de fotbal.
E foarte simplu, domnul Răuţ, reprezentantul nostru în AGA, a spus că noi suntem de acord cu un sistemul ăsta, dar cu schimbarea nivelului contribuţiei. Se va ajunge exact acolo, ori să asculte opinia celui care asigură peste 66% din finanţarea clubului, ori se votează ca până acum, dar fiecare să cotizeze în mod egal”, a explicat Medințu.
Detalii, aici.

1 COMENTARII
  • Alin 08.08.2013 la ora 10:09 am
    Bravo ! Incepeti sa ganditi !
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.