Medințu, despre Morega: ''Datul cu părerea al unui pseudo-specialist nu mă interesează!''
Medințu, despre Morega: ''Datul cu părerea al unui pseudo-specialist nu mă interesează!''
Ultra - Scurte23 iulie 2013

Directorul Diviziei Energetice din cadrul CEO, Aurel Medintu, nu înţelege în ce calitate fostul deputat Dan Ilie Morega le dă ultimatumuri lui Ciurel şi Răuţ să prezinte bilanţul după 6 luni de activitate. Mai mult, Medințu cataloghează drept ”o prostie” ultimatumul dat de Morega. De asemenea, directorul Diviziei Energetice a spus că Morega ştie foarte bine că o să fie publicat bilanţul CEO pe cele 6 luni de activitate. Numai că, fostul deputat a transmis ultimatumul pentru a da impresia că actuala conducere a companiei îl va prezenta în urma presiunilor sale din presă.
„Să facă analize dar să nu dea ultimatumuri! Probabil, este cel de-al şapte miilea ultimatum dat de armata chineză Uniunii Sovietice. Chestiile astea cu datul cu părerea al pseudo-specialiştilor în energie nu mă prea interesează” a comentat Medinţu.
Medințu a dat și vești bune. CE Oltenia intră în piaţă cu 1500 megawaţi putere medie orară, pe fondul unui regres al Hidroelectricii. „Ştiam că o să vină şi rândul nostru, de fapt de câteva zile se vede că partea de hidro a cam terminat resursa pe firul apei”  a declarat Aurel Medinţu. Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.