Medințu: ”Vor urma 7-8 ani grei pentru CEO, dacă nu se va realiza mixtul energetic”
Medințu: ”Vor urma 7-8 ani grei pentru CEO, dacă nu se va realiza mixtul energetic”
Ultra - Scurte13 august 2013


Vor urma ani grei pentru CE Oltenia, dacă nu se va realiza mixtul energetic, a declarat directorul Diviziei Energie, Aurel Medințu, care a mai precizat că pregăteşte o schimbare a conceptului de la „a produce cu orice preţ” la „a vinde cu orice preţ”.
„Următorii 7-8 ani vor fi o copie a anului 2013, poate nu de dimensiunea din această primăvară, poate nu o să mai fie atâta apă, dar va fi asemănător. Ne dorim ca din 2014, până în luna iunie să realizăm toate reparaţiile anuale la grupuri, pentru ca toate să fie pregătite în a doua jumătate a anului, când trebuie să acumulăm resurse financiare”, a explicat Medinţu.
Mai mult, Medințu este convins că anul acesta producătorii de energie vor fi reorganizaţi şi se va realiza mix de energie: „Această divizare a Hidroelectrica şi reinventarea unor complexe care să aibă mix de energie, eu sunt convins că se va face. România este singura ţară din Europa care are producătorii pe câte un singur fel de energie”.
De asemenea, Medințu a mai declarat că, dacă CEO nu își reduce costurile de producție, va avea dificultăți în a vinde energe.
Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.