Mihai Prunariu, amenințări la adresa lui Condescu: ”Dacă nu convoacă CA-ul, sesizez organele statului!”
Mihai Prunariu, amenințări la adresa lui Condescu: ”Dacă nu convoacă CA-ul, sesizez organele statului!”
Ultra - Scurte3 octombrie 2013

Scandalul numirii lui Liviu Andrei la echipa Pandurii este departe de a fi terminat. Astfel, Mihai Prunariu îl anunță pe fostul prefect de Gorj că, dacă are o convenţie civilă cu Clubul Pandurii, atunci aceasta e lovită de nulitate. Mai mult, Prunariu l-a amenințat pe Condescu că, dacă nu convoacă o adunare a Consiliului de Administrație, acesta va sesiza organele statului.
„Dacă nu va fi convocat CA-ul, va fi încă un abuz în funcţie al lui Marin Condescu, probabil mă voi adresa organelor abilitate”, îl avertizează Prunariu pe liderul FNME.
Mai mult, acesta a atras atenția și asupra modului în care sunt cheltuiți banii la Pandurii. Conform lui Mihai Prunariu, Clubul Pandurii Târgu Jiu ar fi intrat în anul 2013 cu o datorie foarte mare, de peste 2 milioane de euro, în condiţiile în care bugetul de anul trecut a depăşit 8,5 milioane de euro. Totodată, Prunariu a aflat că, în acest moment, nu sunt plătite primele jucătorilor pentru evoluţia în cupele europene şi nici pentru vreo două partide din campionat, deși în lunile august-septembrie ar fi intrat în conturile Pandurii peste 3,5 milioane de euro.
„Parcă e un un triunghi al bermudelor la club, intră banii apoi dispar”, a conchis Prunariu.
Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.