Minerii de la UMC Lupoaia vor să renunțe la masa caldă
Minerii de la UMC Lupoaia vor să renunțe la masa caldă
Ultra - Scurte21 august 2013

Tot mai mulți mineri preferă să renunțe la masa caldă de protecție, în favoarea tichetelor de masă. Astfel se face că salariaţii de la UMC Lupoaia au început să strângă semnături, prin intermediul sindicatului „Solidaritatea 2013”, pentru a li se acorda tichete de masă în loc de masă caldă. În subunitate sunt în jur de 1.100 de salariaţi, și cum, până acum, au fost strânse 118 semnături, întrunind, astfel, minim 10% din salariaţii subunităţii, există şanse ca propunerea să ajungă în Directoratul Complexului Oltenia.
Potrivit reprezentanţilor sindicatului, numărul minerilor care vor să renunţe la masa caldă este destul de mare, mai ales în condiţiile în care au rămas puţine subunităţi unde această facilitate este menţinută.
Detalii, aici.

2 COMENTARII
  • Fanica 22.08.2013 la ora 8:36 am
    Oameni care nu gandesc....peste tot pe unde s-a scos masa calda oamenii regreta,iar cu bonurile o sa manance paine cu conserve,si o sa vada cat de bine este..... Tot o manevra ca sa favorizeze smecherii cu firme care primesc bonuri....pacat k traim intr-o tara de rahatt unde invartelile sunt in floare....
  • andrei 29.08.2013 la ora 4:04 am
    Niste papagali fara minte.cei care vor sa renunte la masa calda si ei merg la masa
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.