Mișcarea Populară, lansată, la Târgu Jiu, în localul unui pedelist
Mișcarea Populară, lansată, la Târgu Jiu, în localul unui pedelist
Ultra - Scurte1 august 2013

Partidul Mișcarea Populară s-a lansat astăzi,  şi la Târgu-Jiu, în restaurantul pedelistului Nicolae Davițoiu. Acest lucru, însă, nu i-a căzut foarte bine liderului PD-L Gorj, Dan Vâlceanu, care a declarat că va avea o discuție cu Davițoiu pe acestă temă.
„Vom avea o discuţie serioasă cu domnul Daviţoiu pe acest subiect. În acest moment nu este în oraş. Nu pot să spun că sunt foarte-foarte deranjat, dar va trebui să dea ceva explicaţii la partid” a declarat Vâlceanu.
În replică, Davițoiu neagă orice apropiere de Mişcarea Populară și spune că un cunoscut l-a contactat pentru închirierea localului timp de două ore.
„Eu nu văd Mişcarea Populară ca pe o formaţiune politică concurentă ci ca fiind pe aceeaşi linie ca noi. Opoziţia ar trebui să fie unită” a mai precizat Daviţoiu. Detalii, aici.

2 COMENTARII
  • De asta ati auzit ? 01.08.2013 la ora 13:16 pm
    Andrei şi Romanescu m-au asasinat cu telefoanele Ultima ora Liderii Mişcării Populare Marian Preda, Cristian Diaconescu şi Gelu Vişan susţin la această oră o conferinţă de presă la Târgu Jiu. Gelu Vişan a spus că a fost asasinat cu telefoane de Liviu Andrei şi Marcel Romanescu, care vor să preia organizarea Mişcării Populare la Gorj. De Fundaţia Mişcarea Populară la Gorj se ocupă Andrei Novac, dar deocamdată nu se ştie cine va organiza filiala Partidului Mişcarea Populară. Marian Preda şi Cristian Diaconescu l-au ironizat pe Liviu Andrei când au aflat că este subprefect al capitalei, spunând că nu s-a remarcat prin nimic. Aceştia s-au mirat de declaraţiile lui Andrei din presă, potrivit cărora este sunat să preia Mişcarea Populară. Gelu Vişan a spus că discuţiile cu Romanescu au fost de ţinută, dar s-a arătat siderat de Liviu Andrei.
  • liviu 01.08.2013 la ora 16:50 pm
    Un mort in formol,urmeaza......
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.