Mitrescu, atac dur la adresa lui Rușeț: ''Este prea mic pentru o federație atât de mare!''
Mitrescu, atac dur la adresa lui Rușeț: ''Este prea mic pentru o federație atât de mare!''
Ultra - Scurte6 august 2013


Anunțul lui Marin Condescu, cum că este posibil să plece din fruntea FNME, a stârnit un val de reacții în randul sindicaliștilor. Astfel, sunt lideri din linia a doua care cer demisia Biroului Executiv al FNME, dar cei mai mulţi, printre care şi Ruşeţ, vor „o schimbare de atitudine a conducerii“, însă nu toți doresc acest lucru. Liderul Constantin Mitrescu a declarat că speră că Marin Condescu nu va alege fotbalul şi va rămâne cu sindicatul. Mai mult, acesta a vorbit şi despre spionii care vor să dărâme mişcarea sindicală, dar nu a dat nume.
Auzind declarația lui Mitrescu, Ion Rușeț a cerut explicații, fiind convins, însă, că Mitrescu este calul troian care va duce la distrugerea FNME.
„Domnul Mitrescu este printre ultimii veniţi în federaţie. Citindu-l pe Homer, calul troian a fost ultimul dar al Greciei către Troia. Poate domnul Mitrescu ştie ceva şi ar trebui să detalieze, să explice mai larg. Calul troian a fost ultimul dar al Greciei. (…) Ultimul sindicat venit în federaţie, cel mai tânăr membru al biroului este domnul Mitrescu. (…) Să-şi ducă ideile până la capăt“, a declarat Ion Ruşeţ la RTV Gorj.
În replică, Mitrescu i-a adus aminte lui Rușeț că el este ultimul venit în FNME, după „escapada“ sa în PD-L.
„Sindicatul meu nu este ultimul afiliat federaţiei, între timp au mai venit două, cel de la Craiova şi cel din Valea Jiului, dar domnul Ruşeţ nu are de unde să ştie, că era ocupat cu PDL”. Mai mult, întrebat dacă Ruşeţ i-ar putea lua locul lui Condescu, Mitrescu a declarat: ”Ruşeţ este prea mic pentru o federaţie atât de mare.”
Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.