Moisescu: ''Râmescu a slăbit îngrozitor. Sănătatea îi este pusă în pericol!''
Moisescu: ''Râmescu a slăbit îngrozitor. Sănătatea îi este pusă în pericol!''
Ultra - Scurte24 iulie 2013


Doctorul Mihai Moisescu, medicul de familie al omului de afaceri Mihai Râmescu, este îngrijorat de sănătatea pacientului său, care a reintrat în greva foamei, la finalul săptămânii trecute, din cauza tergiversării, la nivel înalt, a soluţionării plângerilor depuse împotriva inspectorului şef al IPJ Gorj, Viorel Salvador Caragea.
Moisescu l-a avertizat pe Râmescu, în numărate rânduri, că, prin această formă de protest, sănătatea acestuia este pusă în pericol, însă omul de afaceri nici nu vrea să audă de încetarea grevei. Mai mult, Râmescu la informat pe medicul său că nu va renunţa şi nu va apela la serviciile sale până când nu i se va face rău
„Am vorbit cu Mihai şi mi-a spus că atât cât poate să se mişte, se va mişca. Deşi ştie că eu nu sunt de acord cu această măsură de protest, el a spus că mă va suna doar dacă i se face rău. Nu pot să îl încurajez, întrucât eu nu sunt de acord cu această grevă”, a precizat Moisescu.
Mai mult, Moisescu a declarat că Râmescu a slăbit foarte mult și îi reaminteşte omului de afaceri motrean că înfometarea nu este deloc benefică organismului său.
„A slăbit îngrozitor, cad pantalonii de pe el. Eu i-am spus că nu se merită să îşi distrugă sănătatea, dar el nu vrea să renunţe”, a menţionat medicul de familie Mihai Moisescu. Detalii, aici.
 

1 COMENTARII
  • Ion Popescu 24.07.2013 la ora 11:30 am
    Din pacate , doar cu forme de protest extreme vom reusi sa aratam cat de mafiot este sistemul clientelar gorjan , si national . Indiferent de cauzele demersului lui Ramescu , este de laudat atitudinea verticala pentru scopul autoimpus . Doar ca manipulatorii politicianisti rosii nu au simt , nici bun-simt . Pacat de sanatatea omului ! Pentru ca am cerut oficial ministrului , sa-mi comunice , in temeiul Legii 544/200 , rezultatul cercetarilor intreprinse de Comisia de disciplina , inca mai sper sa nu mai fim ignorati de aceasta mafie rosie . Toata stima pentru curajul omului Ramescu , pe care nu-l cunosc personal !
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *