Nepăsarea Guvernului Ponta alungă investitorii din Gorj
Nepăsarea Guvernului Ponta alungă investitorii din Gorj
Ultra - Scurte9 septembrie 2013

Nepăsarea Guvernului Ponta a mai alungat din Gorj doi investitori sud-coreeni, care doreau să închirieze 10 hectare de teren în Parcul Industrial Bumbești Jiu, pentru a putea demara o investiție. Acest lucru s-a întamplat pentru că, nici până în prezent nu a fost emisă hotărârea de Guvern prin care parcul ar fi putut prelua cele 11 hectare de la Uzina Mecanică Sadu.
Deşi au trecut trei ani de când se tot încearcă obținerea acest act normativ, de fiecare dată când sunt întrebați, politicienii dau din umeri, şi mai mult, spun că se depun toate diligențele necesare în vederea rezolvării acestei probleme. Toate aceste amânări nu fac decât să afecteze negativ județul Gorj, deoarece nu este prima oară când sunt alungați investitori din cauză lipsei de spațiu a Parcului Industrial Bumbești Jiu.
Prin preluarea de către Parcul Industrial a celor 11 hectare de la Uzina Mecanica Sadu, uzina de armament s-ar fi ales cu ştergerea a 52% din cuantumul datoriilor înregistrate la bugetul consolidat al statului, arierate ce depăşesc 1.600 miliarde lei vechi.
Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *