Niță, de partea managerului CEO: ''Măsurile propuse de Ciurel sunt cele bune''
Niță, de partea managerului CEO: ''Măsurile propuse de Ciurel sunt cele bune''
Ultra - Scurte3 iunie 2013

Ministrul Energiei, Constantin Niță, a declarat, după întalnirea dintre acesta, sindicate și reprezentanții CEO, că programul managerial al lui Ciurel se va respecta,  precizând că gigantul energetic nu este în situație de faliment, cum s-a tot vehiculat zilele trecute. La rândul lui, Marin Condescu a spus că trimiterea angajaţilor în şomaj tehnic pe perioadă determinată este mult mai avantajoasă economic atât pentru angajat, cât şi pentru angajator, decât concediile fără plată.
Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, prezent și el la discuţiile cu ministrul Niţă, a declarat că s-a constituit o comisie mixtă sindicate-administraţie care să analizeze dacă în anumite situaţii s-au încălcat prevederi ale contractului colectiv de muncă, o verificare în acest sens făcând și Inspectoratul Teritorial al Muncii, care va da un răspuns astăzi sau mâine.
Indiferent de hotărârea adoptată ulterior, fie varianta administraţiei, fie propunerea sindicaliştilor, în stradă nu vor mai avea loc mişcări de protest ale angajaţilor CEO, a anunțat ministrul. Mai mult, Niţă a apreciat situaţia de la CEO ca fiind „una satisfăcătoare”, producătorul de energie fiind pe profit. Detalii, aici și aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *