Noi percheziții la Clubul Pandurii și la firmele lui Marin Condescu
Noi percheziții la Clubul Pandurii și la firmele lui Marin Condescu
Ultra - Scurte7 octombrie 2013


Polițiștii au efectuat, în această dimineață, o nouă o serie de percheziții la locuința președintelui clubului Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, la sediul clubului de fotbal, și la sediul din București al FNME. Condescu este suspectat de către procurori de spălare de bani, fals şi înşelăciune.
Descinderile au fost coordonate de Poliţia Gorj şi de Parchetul Tribunalului Gorj, iar anchetatorii nu l-au găsit pe Condescu acasă, acesta fiind plecat din Târgu Jiu cu echipa de fotbal Pandurii, care duminică seară a disputat un meci la Constanţa, cu echipa Săgeata Năvodari. La locuința lui Condescu se afla una dintre fiice și soțul acesteia, ei fiind cei care au dat explicații anchetatorilor.
Potrivit unor surse judiciare, percheziţiile au loc într-un dosar în care Condescu este suspectat de spălare de bani, fals şi uz de fals, după ce ar fi împrumutat clubul cu 2,2 milioane de lei, bani pe care ulterior şi i-ar fi recuperat, fără însă a trece în contabilitate aceste operaţiuni.
„Nu m-a sunat nimeni de la vreo instituţie să mă întrebe ceva, ştiu doar ce am aflat de la dumneavoastră şi de la televiziunile care mi-au cerut un punct de vedere. Eu sunt în drum spre Târgu Jiu acum şi sper ca în cursul zilei să aflu şi eu mai multe despre ceea ce se întâmplă”, a declarat Condescu.
Mai mult, acesta a mai adăugat că va merge „fără niciun fel de problemă” la Poliţie sau la Parchet, dacă va fi chemat pentru clarificări, şi că are un avocat care să îl însoţească. De asemenea, Condescu a ținut să precizeze că „orice control din partea statului este binevenit”.
În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat o armă de vanatoare și doi saci cu carne de vânat de la locuința din Târgu Jiu a lui Marin Condescu, iar ginerele liderului sindical a plecat cu o mașină a anchetatorilor, el declarând că merge la Poliție să răspundă la toate întrebările.
„Eu sunt vânător, cu acte în regulă. Am fost duminica la o vânătoare autorizată și nu e niciun fel de problemă. Totul a fost ridicat pentru a se face verificari și a se stabili că e legal. Merg acum cu polițiștii tocmai pentru a răspunde la toate întrebările”, a spus Radu Pavel, ginerele lui Condescu.
Detalii, aici și aici.
 

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.