E atâta LINIȘTE, că se-aud până și genele de sclavi ale candidaților opoziției, când clipesc

andrei si lupulescu
Mă întreabă un prieten, de departe, cum decurge campania electorală în Gorj. Și-i răspund: ”Prietene, e atâta LINIȘTE încât, crede-mă, se aud până și genele de sclavi ale candidaților opoziției, când clipesc”.
Opoziția de marmeladă din Gorj a devenit, între timp, diaree parfumată, cu febră.
 
barbu si vilceanu

Idioți, nu, dar TICĂLOȘI, daaaa

De la Cluj, dintr-o altă Românie, în care românii nu se tem să și respire, a plecat o scrisoare manifest, adresată conducerii PNL. Citiți-o și veți înțelege că Barbu și Vîlceanu nu sunt o excepție, în PNL. Ei sunt perfect acomodați cu ceea ce se întâmplă. Cu un mic amendament: ei nu sunt neapărat idioți, ca Blaga și Gorghiu. Ticăloși, în schimb, daaaa.

La București e ca la Târgu Jiu

La București e la fel ca la Târgu Jiu. Deci nu, nu există niciun blat între Băsescu, Iohannis și Ponta. Nu, Gorjul nu a fost cedat PSD-ului, ca România, în 1945, Rusiei. Pur și simplu, astăzi, cei care au ocupat scena publică, cei care au confiscat microfoanele, cei care se auto-prezintă drept apă sfințită, cei care ar trebui să îndrepte lucrurile, și la București, și la Târgu Jiu, sunt fie idioți, fie ticăloși. Sau, în cele mai multe cazuri, și, și.