Pandurul: Jurista şefă de la CE Oltenia, nota 1 la Drept Civil
Pandurul: Jurista şefă de la CE Oltenia, nota 1 la Drept Civil
Ultra - Scurte16 iulie 2013

Laura Elena Manea, jurista șefă care a reprezentat CE Oltenia în procesul cu Asociația „Sinistrații din Satul Seciurile” pe care gigantul energetic la și pierdut, fiind obligat de Curtea de Apel Craiova să reconstruiasca satul Seciurile, nu este prea familiarizată cu Dreptul civil,  fiind notată cu 1.00 la examenul de intrare în magistratură.
La examenul din 3 iunie 2007, Laura Elena Manea a luat nota 1 la Drept Civil, 3,6 la Procedură Civilă, 3,43 la Drept Penal, 1,63 la Procedură Penală, 4,5 la Organizarea Justiţiei (OJ) şi din nou 1.00, la jurisprudenţa CEDO. În final, media a fost 3,03.
Deci, iată că jurista care a rămas celebră după ce și-a criticat toți colegii din CEO, într-un raport de câteva pagini, despre care spunea că au cunostinșe limitate și nu au experiență, a făcut acest lucru fără să își analizeze propriile competențe. Astfel, rezultatele profesionale ale Laurei Manea confirmă faptul că descrierea făcută subalternilor i se potriveşte chiar ei.
Inexplicabil este și faptul că o societate precum CE Oltenia dă procese importante pe mâna unei juriste care a avut nota 1 la Drept Civil. Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *