Parlamentarii USL, despre Ciurel: ''Să-şi vadă lungul nasului şi să coboare cu picioarele pe pământ!''
Parlamentarii USL, despre Ciurel: ''Să-şi vadă lungul nasului şi să coboare cu picioarele pe pământ!''
Ultra - Scurte2 septembrie 2013

Recenta ”interdicție” impusă de Laurențiu Ciurel parlamentarilor gorjeni, de a nu mai vorbi în campania electorală despre situația CE Oltenia, a stârnit un val de nemulțumiri și reacții printre aceștia, majoritatea declarându-se consternați de atitudinea managerului gigantului energetic. Mai mult, aceștia consideră că Ciurel se întrece în obrăznicii și îi recomandă acestuia să revină cu picioarele pe pământ.
„Cred că e o glumă faptul că Laurenţiu Ciurel încearcă să interzică parlamentarilor să mai vorbească despre Complexul Energetic Oltenia. Sunt afirmaţii iresponsabile ale unui manager iresponsabil. Nu pot comenta imbecilităţile iresponsabile ale celor care nu ştiu ce spun”, a declarat senatorul Tudor Barbu, în timp ce senatorul Toni Greblă a rămas fără cuvinte în faţa „obrăzniciilor” lui Ciurel.
De asemenea, paramentarii din Gorj îi recomandă managerului CEO ”să-şi vadă lungul nasului şi să coboare cu picioarele pe pământ.”
„Domnul Ciurel trebuie să se întoarcă în România. În momentul de faţă cred că e dus departe, pe undeva prin Singapore. Ar trebui să revină cu picioarele pe pământ. Dumnealui mai are multe de învăţat, în primul rând legislaţia din România. Parlamentarilor nu le poate interzice nimeni să vorbească despre o companie cu capital de stat, nici chiar despre o companie cu capital străin care produce derapaje pe teritoriul României. Însuşi ministrul este obligat să vină în faţa parlamentarilor şi să dea explicaţii. Parlamentarii au posibilitatea ca atunci când sesizează un derapaj la Complexul Energetic Oltenia să cheme ministrul la raport. Noi avem dreptul şi obligaţia de a interpela pe ministru, iar dumnealui este obligat să vină în Parlament să răspundă”, i-a răspuns și Dian Popescu, senator PNL.
Unii parlamentari cred, chiar, că Laurențiu Ciurel a început să-i trateze cu superioritate, după cum a declarat și deputatul PSD Vasile Popeangă, care a mai preciat că Ciurel s-a lăudat că nu discută decât de la miniştri în sus.
Există, însă, și parlamentari care sunt de acord cu atitudinea lui Ciurel, unul dintre acesștia fiind Mihai Weber. „Mie mi se pare corect să nu te amesteci în problemele unei companii conduse de un manager, în condiţiile în care nu ai interese personale. Fiecare dintre noi să-şi vadă de treaba lui şi să intervină decât atunci când suntem solicitaţi, ci nu aşa să ne dăm cu părerea despre diferite instituţii ca şi când noi am fi specialişti în toate domeniile”, a declarat deputatul USL.
Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.