Pârvulescu, omul cu care Condescu vrea să îi suprime lui Rușet accesul spre conducerea FNME
Pârvulescu, omul cu care Condescu vrea să îi suprime lui Rușet accesul spre conducerea FNME
Ultra - Scurte5 august 2013

Liderul FNME, Marin Condescu, pare să-şi pregătească retragerea din sindicate, dar şi din fotbal, în condițiile în care taberele din cadrul FNME, pro și contra Condescu, au un numitor comun: schimbarea acestuia din fruntea federației. Fiind conștient că nu își mai poate  reconfirma viitorul mandat, președintele FNME îşi pregăteşte un om: pe Dan Pârvulescu, de la Sindicatul EM Peşteana. Prin această modalitate Marin Condescu încearcă, pe orice căi, să îi suprime lui Ruşeţ accesul spre conducerea FNME.
Strategia a început deja să fie pusă în practică, Pârvulescu fiind scos în faţă de Gheorghe Etăgan, vicepreşedinte la FNME şi, aparent, unul dintre cei care contestă mandatul lui Condescu. Mai mult decât atât, Etăgan a vorbit de Pârvulescu atunci când poza într-un opozant al lui Condescu, respectiv săptămâna trecută, când îi cerea să aleagă între fotbal şi sindicate. Etăgan, vicepreşedinte la mişcarea sindicală şi omul de încredere al preşedintelui de ani buni, părea că s-a întors împotriva şefului său. Asta până când au apărut zvonuri că, de fapt, juca un teatru ieftin, menit să scoată în faţă un candidat capabil să preia frâiele FNME de la Condescu, dar să îi răspundă, în continuare, acestuia la comenzi.
Pârvulescu ar fi un bun candidat pentru șefia FNME pentru că, spre deosebire de Golea și Mitrescu, nu este legat de Condescu prin afaceri. Ar fi, într-un cuvânt, „candidatul ideal”, căruia nu i se poate pune în cârcă nicio măgărie sindicală.
În tot acest timp, Mitrescu este acuzat că ar face joc dublu, pe de-o parte îşi arată public susţinerea faţă de Marin Condescu şi, paralel, un blat cu administraţia, având în vedere că soția sa, Venera Mitrescu a fost avansată de la sucursala din Turceni, fix în aparatul central al companiei, la sediul de lângă gară.
Astfel, după ce mai multi voci din sindicale au cerut ca Marin Condescu să aleagă între fotbal și sindicat, lejeritatea cu care acesta a cerut organizarea unui congres FNME în toamnă, pare un scenariu bine pus la punct, intenția sa fiind de a nu-i lăsa timp vreunui pretendent, în special lui Ion Ruşeţ, să îşi pregătească o campanie. Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.