PD-L Gorj acuză: “Ponta a inaugurat blocurile construite de Udrea!“
PD-L Gorj acuză: “Ponta a inaugurat blocurile construite de Udrea!“
Ultra - Scurte18 septembrie 2013

PD-L Gorj a emis un comunicat de presă prin care îl acuză pe premierul Victor Ponta că a iaugurat, pe 16 septembrie, o investiție finanțată de fostul ministru PD-L al Dezvoltării și Turismului, Elena Udrea, fiind vorba de blocurile ANL din zona Narciselor.
„Deputatul de Gorj a înmânat beneficiarilor locuințelor ANL, ridicate în zona Narciselor din Tg-Jiu, printr-un program Regio finanțat de Uniunea Europeană și Guvernul României, în anul 2010. În 2011, au demarat lucrările de construcție, iar unitățile locative trebuiau să fie date în folosință, în octombrie 2012. Beneficiarii acestor locuințe au fost nevoiți să aștepte un an de zile pentru a primi cheile de la Victor Ponta. Premierul a rămas mai puțin de zece minute și a promis că va reveni abia după ce primarul său, Florin Cîrciumaru, va finaliza drumul de acces către respectivele locuințe“, a transmis PDL Gorj.
Mai mult, liderii democrat-liberali din Gorj au declarat că așteaptă ca actualii guvernanți să finanțeze și să demareze investiții noi și să taie panglici în momentul în care le finalizează.
 

1 COMENTARII
  • liviu 18.09.2013 la ora 19:49 pm
    Finantate de statul roman,nu de Udrea.Mai terminati-o cu individa asta.
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.