Peste 50% dintre elevii gorjeni au promovat examenul de Bacalaureat
Peste 50% dintre elevii gorjeni au promovat examenul de Bacalaureat
Ultra - Scurte8 iulie 2013

Aproximativ 56,99% dintre elevi gorjeni au promovat examenul de Bacalaureat anul acesta, faţă de doar de 46,29 % cât au promovat în 2012. Rezultatele finale vor fi făcute publice mâine, în centrele de examinare, de la ora 12:00 și, în aceeaşi zi, între 12:00 şi 16:00, se vor depune contestaţiile.
De asemenea, doi elevi din Gorj au reuşit să promoveze Bacalaureatul cu nota 10, Elena Mihaela Moalfă de la Colegiul Naţional „Spiru Haret” Târgu-Jiu şi Mihai Adrian Ştiucă de la Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu”. Detalii, aici.

3 COMENTARII
  • eusco 08.07.2013 la ora 17:28 pm
    IN TUDOR VLADIMIRESCU S-A COPIAT,S-A FRAUDAT EXAMENUL!! DREPT DOVADA UITATI-VA AICI,SE DAU DE GOL ELEVII!!!!! CONVERSATIE facebook: " Eu zic sa lasati mascarelile cu notele de la Bac pe Facebook fiindca majoritatea stiu cum s-au obtinut! ;) 15 minutes ago · Bianca Daiana and 22 others like this. Tomescu Mihail Bă, taci în morții mă-tii de sclav. Ce te interesează pe tine cum au luat alții? De ce nu îți vezi de viața ta, și de ce faci tu? Crezi că ăștia vor ajunge ceva? Ei nu te fură ma pe tine, se fură pe ei. Maine poimâine ce o să știe să facă? Să suga pula, asta o sa știe sa facă 9 minutes ago via mobile Rudi Bugã spre binele relatiei noastre de prietenie ai face bine sa stergi statusu asta de Miron Cozma al facebookului de mare revolutionar... vrei sa spun eu acum cum ai obtinut si too? vrei ??????? si se gasii tocmai buleac sa dea like :)))))))))) 5 minutes ago · 1 Edi Roventa Miron cozma =)))))))))))))))))))))))))))) 4 minutes ago via mobile Tomescu Mihail Edi dacă cumva te referi la mine, îți dau Block 4 minutes ago via mobile · 1 Tomescu Mihail Futuți morții mă-tii de sclav și tu 3 minutes ago via mobile Edi Roventa Citește comentariu lu Rudi si înțelegi tu puternicule 3 minutes ago via mobile Rudi Bugã si Tania doamneeeeeeeeeeeeeee fira ti ale dreaq de corecte sa fiti voi :))))))) hotii striga hotii 2 minutes ago Alex Sultan invidia asta pentru niste ,, note " o sa strice multe asa zise ,, relatii de prietenie " about a minute ago Armand Bizoc Nu e vorba frate de nimeni doar ca sa se opreasca din lauda asta nestavilita ce ii cuprinse pe toti..Eu nu o vazui pe Tania sa se laude a few seconds ago"
  • eusco 08.07.2013 la ora 17:34 pm
    Rudi Bugã si Tania doamneeeeeeeeeeeeeee fira ti ale dreaq de corecte sa fiti voi :))))))) hotii striga hotii 7 minutes ago Alex Sultan invidia asta pentru niste ,, note " o sa strice multe asa zise ,, relatii de prietenie " 6 minutes ago Armand Bizoc Nu e vorba frate de nimeni doar ca sa se opreasca din lauda asta nestavilita ce ii cuprinse pe toti..Eu nu o vazui pe Tania sa se laude 5 minutes ago Rudi Bugã nu de laudat ba sclav da tu scoti in evidenta ca si au aranjat bacu si cummmmmmmmmm gatoooo matii te gasissi tocmai tu si cu buleac si cu tania sa dati like si sa comentati ca si au aranjat altii bacu e ca si cum as da si eu :))))))))))))) 4 minutes ago · Rudi Bugã Sterge n mm postarea ca ma trezesc cu Ninja la usa cu D.I.I.C.O.T.
  • eusco 08.07.2013 la ora 19:02 pm
    au luat si 11!! i-au pus sa-si INSEMNEZE LUCRARILE, in partea stanga unde se scrie DISCIPLINA(ISTORIE ROMANA ETC) au fost pusi sa scrie ca sunt de la lic tudor,sub forma profilului(mate info,filologie,stiin te ale naturii) si in centrul de corectare,s-au corectat separat cele de la tudor cu cele de la lic de muzica!!! au fost elevi care nu au facut la romana partea a 3a si au luat 8!!!!!! deci fara partea a 3 a iei 7 daca faci totul super!!!!!!
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.