Peste 87 de milioane de lei pentru reabilitarea drumului județean Ciuperceni-Buduhala
Peste 87 de milioane de lei pentru reabilitarea drumului județean Ciuperceni-Buduhala
Ultra - Scurte17 iulie 2013

Liviu Dragnea, ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, a fost prezent, ieri, la Târgu-Jiu, pentru a semna proiectul „Reabilitare drum judeţean DJ 672, KM 0+000-43+623, Ciuperceni – Godineşti – Tismana – Peştişani – Brădiceni – Buduhala (DN 67)”. La eveniment, ce a avut loc în Prefectura Gorj, au fost prezenți Ion Călinoiu – președintele Consiliului Județean Gorj, Ion Claudiu Teodorescu – prefectul județului Gorj,  Florin Cârciumaru – primarul municipiului Târgu-Jiu, reprezentanții Unității de Implementare a Proiectului, precum și alți reprezentanți ai administrației publice locale.
„Am încercat să eliminăm toate piedicile din calea accesării fondurilor. Aveți mereu tot sprijinul nostru, al Guvernului, în realizarea proiectelor de la Gorj. Autoritățile din acest județ au depus foarte multe proiecte la ministerul meu și la altele, lucru care mă bucură”, a declarat Dragnea.
Proiectul are o valoare totală de 87.907.254,53 lei și are o durată de implementare de 24 de luni de la data semnării contractului de finanţare. Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *