Potârcă îi trimite lui Caragea 200 kilograme de acte de la firmele sale
Potârcă îi trimite lui Caragea 200 kilograme de acte de la firmele sale
Ultra - Scurte5 septembrie 2013

Pentru că nu mai vrea să fie deranjat de mascați, și sătul de acțiunile Poliției de a-i cere acte contabile pentru lămurirea dosarelor penale de evaziune pe care le are, fostul candidat la prezidențiale, Ninel Potârcă, şi-a suspendat activitatea pe toate firmele pe care le deţine, iar actele contabile, în original, le-a trimis anchetatorilor. În total 23 de saci ce cântăresc 202 kilograme.
„M-am săturat să mi se ceară în fiecare zi câte o factură, un document. Contabila mea a ajuns la 40 de kilograme. Suntem tracasaţi, eu am interdicţii, nu am voie să vorbesc cu angajaţii. Ca să nu mai fiu deranjat, am trimis actele de la toate firmele, în original, la poliţie”, a spus Ninel Potârcă.
Mai mult, Potârcă i-a mai adresat şefului IPJ Gorj, Viorel Salvador Caragea şi o scrisoare, prin care îi  explică şi de ce anume a recurs la un astfel de gest.
„Vă rog să dispuneţi verificarea tuturor evidenţelor contabile pentru a nu se mai susţine peste o lună sau două că din nou am săvârşit o infracţiune de evaziune fiscală. Am recurs la acest gest deoarece am încercat de fiecare dată să colaborez cu organele de poliţie, în sensul că mi-am arătat disponibilitatea de  pune la dispoziţie toate actele contabile ale societăţilor ofiţerului care instrumentează dosarul 122/P/2013, însă m-am lovit de un refuza total. Consider că pentru înlăturarea oricăror suspiciuni şi apariţia unor noi dosare şi pentru a vă arăta disponibilitatea mea, în sensul că nu mă sustrag de la cercetări şi nici nu doresc să mi se impute faptul că influenţez martorii, vă pun la dispoziţie contabilităţile societăţilor controlate de mine pentru a fi verificată activitatea de la înfiinţare şi până în prezent”, îi scrie, în scrisoare, Potârcă lui Caragea.
Firma de curierat prin care a trimis documentele contabile de la firmele sale a precizat că acestea  vor ajunge, astăzi, la sediul IJP Gorj. Potârcă a mai precizat că vrea să fie de faţă la livrarea sacilor şi la desigilarea acestora, fiind suspicios că, altfel, ar putea dispărea documente, poate chiar unele care să-i probeze nevinovăţia.
Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *