Prefectul de Vâlcea vrea regionalizare în jurul Transalpina
Prefectul de Vâlcea vrea regionalizare în jurul Transalpina
Ultra - Scurte13 august 2013

Prefectul de Vâlcea, Mircea Nadolu, a declarat, la o întâlnire cu autorităţile din Gorj, că nu doreşte formarea regiunii Oltenia aşa cum se aşteaptă administraţiile din judeţele Mehedinţi, Dolj şi Olt. Astfel, potrivit lui Nadolu, Vâlcea şi Gorjul ar trebui să formeze o regiune alături de judeţele Hunedoara, Alba şi Sibiu întrucât aproape toate acestea sunt străbătute de Transalpina.
Acestă idee este susținută și de Prefectul de Gorj, Claudiu Teodorescu. Mai mult, aflat într-o localitate din Alba, la o întâlnire cu prefecţii din judeţele străbătute de Transalpina, Teodorescu a susţinut formarea unei Asociaţii Interjudeţene cu Vâlcea, Hunedoara şi Alba în contextul viitoarei regionalizări.
Detalii, aici.

1 COMENTARII
  • mitica 13.08.2013 la ora 14:31 pm
    De ce nu in jurul vilei de la Ranca a lui Calinoiu . Poate la el in salon va functiona sediul guvernatorului . Numai prosti in administratie . Puneti dracu mana si cititi cum erau organizate Regiunile de catre comunisti . A fost cea mai buna si echitabila regionalizare . daca nu ar fi existat regiunea Oltenia in Gorj acum ar fi adus Ardelenii cainii sa moara de foame , exact ca in perioada interbelica . Studiati manualele comuniste , unele sunt mai de actualitate ca in vremea comunistilor .
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.