Prefectul, revoltat că reabilitarea DN 66 nu a început: ''Când vedem muncitorii la lucru?''
Prefectul, revoltat că reabilitarea DN 66 nu a început: ''Când vedem muncitorii la lucru?''
Ultra - Scurte31 mai 2013

Lucrările de reabilitare a DN 66, tronsonul Rovinari-Bumbeşti Jiu, nu au început, deşi directorul general al CNADNR a dat asigurări că vor fi demarate, cel mai târziu, până la începutul acestei săptămâni. Prefectul Claudiu Teodorescu i-a cerut socoteală lui Ion Tudor, şeful Secţiei de Drumuri Naţionale Gorj, în cadrul şedinţei Colegiului Prefectural de ieri.
“Vreau să știu când vom vedea efectiv muncitorii la treabă și utilajele pornite pe drumul național? Unde s-a împotmolit treaba? La autoritățile locale sau la București?” l-a întrebat Teodorescu pe Tudor.
Potrivit lui Ion Tudor, se pare că firma spaniolă s-a împotmolit în avize. „Constructorul este la Târgu Jiu. […] În momentul de faţă, sunt la stadiul de a obţine nişte avize pentru materialele pe care le vor folosi. Formalitatea unor documente îi cam ţine în loc. Nu este vina noastră sau a autorităţilor judeţene, sunt nişte proceduri cu consultanţa”, a precizat Ion Tudor.
„Dacă au de obţinut avize de la consultanţă şi ne le pot obţine, trimiteţi consultanţa la noi pentru a ne spune ce este de făcut”, s-a revoltat Claudiu Teodorescu. Detalii, aici și aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.