Primăria lansează sesiunea de depunere a cererilor de finanțare pentru activități de tineret
Primăria lansează sesiunea de depunere a cererilor de finanțare pentru activități de tineret
Ultra - Scurte7 august 2013

În perioada 6 august 2013 – 30 august 2013, Primaria şi Consiliul Local Tg-Jiu lansează o primă sesiune de depunere a proiectelor pentru acordarea sprijinului financiar pentru activităţi de tineret din municipiul Tg-Jiu. Depunerea proiectelor se va face la sediul Primăriei municipiului Tg-Jiu, B-dul Constantin Brâncuşi , nr.19 Tg-Jiu, de luni până vineri în intervalul orar 08.00 – 16.00.

Proiectele au ca obiectiv general sprijinirea tinerilor şi iniţiativelor adresate acestora pentru a deveni cetăţeni activi în procesul de dezvoltare a comunităţii locale. Aplicantul trebuie să aiba personalitate juridica (asociaţie sau fundaţie) cu sediul în orice localitate din judetul Gorj, avand obligatia ca toate activităţile din cadrul proiectului de tineret depus, să fie desfăşurate cu tineri şi instituţii din municipiul Tg-Jiu.

Consiliul Local Tg-Jiu finanteaza maxim 90% din valoarea totala a proiectului şi pana la 30% din bugetul anual destinat activităţilor de tineret din cadrul bugetului local. Comunicarea rezultatelor finale se va face la data de 15.09.2013.

Pentru mai multe informaţii se poate consulta Regulamentul privind procedura de acordare a sprijinului financiar pentru activitatile de tineret din Municipiul Tg-Jiu, care este postat pe site-ul www.primariatargujiu.ro

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *