Primăria Tg. Jiu reia licitația pentru achiziționarea noilor autobuze
Primăria Tg. Jiu reia licitația pentru achiziționarea noilor autobuze
Ultra - Scurte18 septembrie 2013

Primăria Târgu Jiu a reluat licitația privind achiziția de autobuze noi pentru transportul în comun, după ce Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor a suspendat prima licitație în acest sens, din cauză că au existat contestaţii conform cărora din caietul de sarcini lipsea o condiţie, termenul de livrare.
„Depunerea ofertelor este până în 8 octombrie, până la ora 15, pe 9 octombrie la ora 12 se face deschiderea ofertelor. Avem o valoare estimată de 11.190. 476 lei şi este vorba de 15 autobuze. Licitaţia se va organiza la primărie. A fost reluată licitaţia pentru că au fost trei contestaţii, la una s-a renunţat, iar două au fost respinse ca nefondate de către Consiliul Naţional de studiere al contestaţiilor”, a declarat Ramona Evulescu, purtătorul de cuvânt al primăriei Târgu Jiu.
În prezent, societatea Transloc are în parcul auto 17 troleibuze şi 21 de autobuze. Autobuzele cele noi vor fi achiziţionate în leasing pe o perioadă de 5 ani. De asemenea, conducerea societăţii Transloc spune că, de îndată ce vor fi achiziţionate noile autobuze, troleibuzele vor fi introduse într-un program de conservare.
Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *