Primarii incompatibili, atac la adresa lui Vâlceanu
Primarii incompatibili, atac la adresa lui Vâlceanu
Ultra - Scurte4 octombrie 2013

Primarii din județ prezentați de PD-L Gorj ca fiind incompatibili au reacționat destul de dur la acuzațiile aduse de liderul Dan Vâlceanu. Astfel, Dorin Hanu, primarul din Motru, crede că prin astfel de poziții publice, Dan Vâlceanu vrea să iasă în faţă, numai că, nu-l ia nimeni în seamă, nici măcar cei din propriul partid. Mai mult, primarul din Motru neagă faptul că ar face parte din conducerea Direcţiei Publice Motru, așa cum a fost acuzat de Vâlceanu, și spune că doar a semnat actul constitutiv, în 2010, când s-a înfiinţat Direcţia dar n-a făcut parte, în viaţa lui, din vreo AGA sau vreun Consiliu de Administraţie.
De altfel, și primarul din Tânțăreni, Maria Vasilescu crede că sesizarea făcută de PD-L este doar ”o prostie”. Aceasta recunoaște că a făcut parte din conducerea firmei de salubritate în urmă cu mulţi ani, o perioadă scurtă de timp, pentru că i se părea normal să reprezinte primăria, însă, n-a primit salariu.
„Sesizarea PDL-ului arată prostie. Dacă ei erau buni, anul trecut ar fi câştigat Primăria Ţânţăreni, dar n-o vor face niciodată”, a mai comentat Maria Vasilescu.
Primarul din Urdari, Mihai Calotă, a declarat că că s-a retras din firma Salubris Gilort în urmă cu trei ani, și este de părere că pedeliştii s-au legat de el doar pentru că a plecat din acest partid primăvara trecută.
În același timp, Ion Gruescu, primarul din Negomir, cataloghează acțiunea pedeliștilor ca fiind neserioasă. Mai mult, Gruescu crede că PD-L are interesul ca 30 de primari din Gorj să fie declaraţi incompatibili şi nu mai candideze, pentru că, din 2014 vin fondurile europene.
„Acestea sunt atitudini neserioase, să stăm la pândă şi să luăm gâtul”, a conchis Gruescu.
Detalii, aici.
 

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.