Primarii liberali: ''La guvernare nu se află USL, ci doar PSD!''
Primarii liberali: ''La guvernare nu se află USL, ci doar PSD!''
Ultra - Scurte29 iulie 2013

Primarii liberali gorjeni s-au declarat total nemulțumiți de cum funcționează alianța USL în județul nostru. Cei mai mulți au declarat că renunță la politică, fiind de părere că la putere se află doar PSD, fără PNL. Mai mult, în viziunea acestora, schimbarea lui Braia de la Cariera Peșteana a fost una politcă, fiind deranjați că în locul acestuia a fost promovat pesedistul Mihai Mariescu, finul directorului de producţie de la Divizia Minieră, Moise Matyas.
„Nu PNL e la putere, ci doar USL-ul, mai bine zis PSD-ul. În Gorj, liberalii nu au mai au nimic. Schimbarea lui Braia a fost una politică. Mi se părea normal să fi fost înlocuit tot cu un liberal, nu cu un pesedist. Domnul Braia are destulă experienţă pentru a conduce o carieră, a pornit de jos şi cunoaşte foarte bine toate problemele din minerit. Nu e cu nimic mai prejos decât Mariescu sau decât alţi şefi din CEO. Atât timp cât nu i se poate imputa ceva profesional, este destul de clar că domnul Ciurel se răfuieşte politic. Ştim că între copreşedinţii USL de la Gorj se poartă nişte discuţii şi aşteptăm să vedem şi noi rezultatul acestora”, a declarat Gheorghe Păsărin, primarul din Bâlteni.
Nemulțumirile primarilor liberari nu se limitează doar la USL Gorj, ci la întreaga guvernare. „În ultima perioadă nu mă mai interesează politica absolut deloc. În momentul de faţă, nu văd nici o schimbare în bine de când a ajuns USL la putere. Încă mai aşteptăm acele măsuri benefice anunţate de foarte mult timp. E drept că au fost stinse arieratele, un lucru bun, dar pe mine mă interesează dezvoltarea infrastructurii, deblocarea posturilor şi o mai mare putere de decizie”, a declarat Ilie Petroi, primarul comunei Aninoasa, care a mai precizat că ar dori ca primarii să aibă o putere de decizie mai mare.
Un alt primar liberal săturat de jocurie politice din județ este Constantin Bobaru. „M-am rupt în mare parte de activitatea politică. În ultima perioadă nu am mai participat nici la şedinţe. Mă interesează doar problemele comunităţii mele. Nu voi avea probleme cu USL-ul atâta timp cât lucrurile vor merge bine la Bumbeşti Jiu. Din păcate, la nivelul întregii ţării, lipsesc proiectele mari. Aşteptăm rectificarea bugetară şi sperăm ca problemele să se rezolve”, a declarat primarul din Bumbești Jiu. Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.