Primarii liberali nu comentează, de frică, atacul lui Călinoiu la adresa lui Dian
Primarii liberali nu comentează, de frică, atacul lui Călinoiu la adresa lui Dian
Ultra - Scurte6 august 2013


Primarii liberali s-au ferit să comenteze, în vreun fel, declarațiile președintelui CJ Gorj, Ion Călinoiu, cu privire la Antonescu și Dian Popescu, temându-se că atunci când va veni rectificarea bugetară, aceștia nu vor mai primi bani dacă îl supără pe șeful județului. Astfel, edilii liberali au preferat să spună fie că nu îi interesează politica, fie că sunt în concediu, singurul care a făcut notă discordantă fiind Dorin Filip, care crede că Ion Călinoiu a primit tema de atac de la Bucureşti.
De asemenea, nici liderii liberali cu vechime în partid nu se grăbesc să-i dea vreo replică lui Călinoiu. „Nu comentez absolut nimic în legătură cu declaraţia domnului Ion Călinoiu”, a declarat Mădălina Ciolocoi, vicepreşedinta liberală a Consiliului Judeţean, poziție adoptată, de altfel, și de vicepreședintele PNL Gorj, Gheorghe Orzan: „Nu comentez declaraţia lui Călinoiu, dacă Dian Popescu a refuzat acest lucru, cu atât mai mult eu nu voi spune absolut nimic”.
De teamă că nu vor mai primi bani de la Consiliul Județean, primarii liberali găsesc tot felul de scuze pentru a nu comenta conflicul dintre Călinoiu și Dian Popescu. În timp ce Ilie Petroi, primarul de la Aninoasa, a declarat că nu s-a mai ocupat de politică de mult timp, fiind prea ocupat cu problemele administrative, Constantin Bobaru, primarul din Bumbești Jiu a spus că nu are ce comenta, deoarece aceste probleme trebuie discutate la nivel de USL.
Un alt primar care nu vrea să comenteze declarațiile lui Călinoiu este și Vasile Moşoiu, edilul din Drăguțești, care a spus că se află în concediu de odihnă și nu vrea să discute despre politică.
Singurul primar care a luat atitudine după atacul lui Călinoiu la adresa liderilor PNL este Dorin Filip. „Nu este corect cum a procedat domnul Călinoiu. A vorbit de domnul Crin Antonescu, iar acesta nici măcar nu este în ţară pentru a-i da replica. Probabil, a primit nişte directive de sus, de la Bucureşti. A lansat pe piaţă bomba, iar apoi a plecat în concediu. Nu ştiu ce motive au avut ei să atace după ce ne-au scos pe linie moartă. Pesediştii au schimbat tot ce era de culoare galbenă în judeţ, au schimbat oameni din funcţii de conducere. Practic, în Gorj, noi suntem în opoziţie”, a declarat Filip. Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.