Primarii USL, despre conflicul Ponta – Atonescu: ''Ţara arde şi plezneşte, iar ei se piaptănă!''
Primarii USL, despre conflicul Ponta – Atonescu: ''Ţara arde şi plezneşte, iar ei se piaptănă!''
Ultra - Scurte18 septembrie 2013

Primarii USL din Gorj nu văd cu ochi buni cearta dintre Antonescu și Ponta, și s-au declarat dezamăgiți de liderii de la nivel central, pe care îi acuză că mai mult se ceartă decât muncesc să facă ceva pentru țară.
Primarii gorjeni cu vechime în PSD sau PNL se declară dezamăgiţi de situaţia actuală şi spun că nu va mai fi mult până ce vor regreta guvernarea trecută. De altfel, majoritatea consideră că „ţara arde şi plezneşte, iar Ponta şi Antonescu se piaptănă”.
„Eu nu fac o politică decât o dată la 4 ani. Ne luăm cu chestiuni şi conflicte politice, iar ţara se află într-o situaţie în care numai o minune dumnezeiască o mai poate salva. Într-un an şi jumătate nu s-a făcut nimic pentru bugetari, pentru pensionari şi pentru români în general. Nu vom mai avea mult până ce vom spune că îi regretăm pe cei dinainte”, a declarat Mihai Mazilu, primarul de la Târgu Cărbuneşti.
Și nu e singurul primar nemulțumit. Ion Ciocea, primarul PSD de la Bustuchin crede că e timpul să apară noi oamenii pe scena politică, pentru că cei actuali se joacă tot mai mult cu soarta românilor, fără, însă, să facă ceva.
„L-am crezut pe domnul Antonescu un om capabil şi matur, dar dumnealui spune cu uşurinţă că nu are nevoie de sprijinul PSD. Noi ne-am unit, am făcut totul pentru această construcţie care pentru PNL este inexistentă. După părerea mea, alianţa USL se va destrăma. Trebuie să apară oameni noi care să poată face ceva pentru ţară. În momentul de faţă, ei continuă să se joace cu soarta noastră  ca nişte iresponsabili. Eu, unul, sunt dezamăgit”, a declarat Ciocea.
Mai mult, în timp ce Ilie Pietroi, primarul PNL de la Aninoasa, crede că Ponta și Antonescucă ar trebui să lucreze mai mult pentru ţară şi să vorbească mai puţin, Sorin Bucurescu, primarul de la Slivilești, deja îl vede pe Ponta ca viitorul președinte al Romaniei.
„Numai orb dacă erai nu vedeai mârâielile dintre PNL şi PSD încă de la începutul anului. Doar cei care sunt habarnişti în politică nu văd lucrurile în viitor. PNL e un partid mic care s-a alipit de PSD pentru a înlătura guvernarea PDL. Încă de acum două luni spuneam că Victor Ponta e mai bun de 20 de ori decât Antonescu. Ponta va candida, chiar dacă nu ne spune. Cu siguranţă, el va fi preşedintele ţării”, a spus Sorin Bucurescu.
Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.