Primarul Bârcă, reclamat cu falsuri la ANI
Primarul Bârcă, reclamat cu falsuri la ANI
Ultra - Scurte21 iunie 2013

Ion Bârcă, primarul din Tulburea, a fost reclamat la Prefectură şi la ANI pentru că ar fi incompatibil, fiind membru în Consiliul de Administraţie al şcolii din localitate. Bârcă susţine că nu a făcut parte din acest consiliu şi că cei care l-au reclamat i-au falsificat semnătura, pentru a-l băga în conducerea şcolii.
„În spatele acestei povești este Marin Câmpeanu și cu Daniela Ursulescu. Ei m-au trecut în acte ca membru al Consiliului de administrație fără știrea mea, iar apoi mi-au făcut plângeri că sunt în incompatibilitate. Acest lucru nu se poate. Ei au făcut totul fără știrea mea. Au semnat în locul meu și o să demonstrez acest lucru. În data de 14.02.2013 au dat o decizie prin care eu eram trecut ca membru în Consiliul de Administrație al Școlii din Turburea fără știre mea, iar apoi pe data de 4.04.2013, au trimis o adresă la primărie prin care solicitau un reprezentant în consiliu. Eu am numit pe cineva, dar procedura asta trebuia să o facă de prima dată. Să nu mai spun că apar semnături de ale mele în fals, ședințe ale consiliului de administrație, sâmbăta, duminica și chiar în timpul vacanțe”, a declarat primarul.
Edilul este decis acum să depună plângere penală împotriva celor doi. „O să fac săptămâna viitoare plângere penală împotriva lor, pentru că mi-au falsificat semnătura în acele documente și m-au trecut ca membru în consiliul de administrație fără știrea și consimțământul meu. Am depus o plângere și la Comisia de Abuzuri din cadrul Parlamentului. Vă dați seama că așa cum m-au pus pe mine membru, puteau să-l pună și pe președintele țării, pe Traian Băsescu”, a mai spus Bârcă. Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.