Primarul Ciocea, supărat că nu se redeschide Cariera Bustuchin. Călinoiu: ''CEO are alte priorităţi!''
Primarul Ciocea, supărat că nu se redeschide Cariera Bustuchin. Călinoiu: ''CEO are alte priorităţi!''
Ultra - Scurte13 iunie 2013

Primarul Ion Ciocea este supărat pe conducerea CE Oltenia după ce a aflat că nu va fi redeschisă Cariera Bustuchin. „Am aflat că se duc utilajele către Berbeşti. Este încă o dovadă că nu ştim să ţinem cu judeţul nostru” a declarat primarul din Bustuchin, acuzând directorii din cadrul CEO că nu-i răspund la telefon.
Mai mult, Ciocea e nemulţumit şi pentru că, de câteva luni, este minţit în legătură cu banii care trebuie să vină de la CEO pentru cetăţenii expropriaţi. „Oamenii n-au fost despăgubiţi nici în 2012 pe motiv că sunt dintr-o comună PSD. La Roşia de Amaradia s-au dat banii” a declarat edilul.
În replică, Ion Călinoiu îi transmite lui Ion Ciocea că altele sunt priorităţile Complexului Oltenia în această perioadă dificilă. „Acum când depozitele sunt pline de cărbune, când trebuie luate anumite măsuri de eficientizare a activităţii, nu trebuie să disperăm. Docamdată, important este că n-a plecat nici un om acasă de la Cariera Bustuchin-Seciuri” spune preşedintele Consiliului Judeţean Gorj.
Cât despre faptul că s-a întârziat plata pe exproprieri, Călinoiu spune că banii vor fi achitaţi. CEO are însă, şi la acest capitol, anumite priorităţi. Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.