Primarul Ciocea: ''Trebuie să ne luptăm să deschidem Cariera Bustuchin!''
Primarul Ciocea: ''Trebuie să ne luptăm să deschidem Cariera Bustuchin!''
Ultra - Scurte23 iulie 2013

Primarul Ion Ciocea este supărat că se închide Cariera Seciuri şi nu se redeschide Cariera Bustuchin aşa cum USL a promis în campania electorală pentru alegerile parlamentare. Singura speranța a primarului este că după realizarea mixtului energetic, va fi nevoie de cărbune şi că anul 2014 va fi unul mai bun pentru CE Oltenia.
“De câte ori o să am ocazia o să spun că trebuie să ne luptăm să deschidem Cariera Bustuchin pentru că numai aşa vom putea crea locuri de muncă în zona noastră. Nu se ajungea aici dacă de la nivel central, de la nivel de județ, se voia, și erau interesați de redechiderea carieriei, așa cum au promis în campania electorală” a declarat Ion Ciocea.  Detalii, aici.

1 COMENTARII
  • GRIJULIULE??? 24.07.2013 la ora 10:34 am
    CIOCIA NU TE MAI LUPTA CA TU TE LUPTI SA MAI IEI NISTE SPAGI CA AI PROSTIT TOTI TARANII AIA DIN BUSTUCHIN CARE NU STIU CE MANEVRE AI FACUT CU BANII PRIMARIEI.TE-AI UMFLAT DE BANI NEMUNCITI SI AI FACUT NUMAI AFACERI CU FIRME FANTOMA SI CU STEFANOIU CU DRUMURILE.NU-TI MAI DA TU CU PAREREA CA TU NU STII DE CAPUL TAU TU STII NUMAI DE UNDE SA-TI IEI SPAGILE.
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.