Primarul Filip iese la atac: ''Călinoiu se face că nu ştie de problemele USL Gorj!''
Primarul Filip iese la atac: ''Călinoiu se face că nu ştie de problemele USL Gorj!''
Ultra - Scurte14 august 2013


Primarul Dorin Filip a ieșit la atac, după ce președintele CJ Gorj, Ion Călinoiu, a declarat, ieri, că USL Gorj nu trece printr-o perioadă grea, ci poate doar Dian Popescu trece prin astfel de momente. Astfel, Filip l-a criticat dur pe Călinoiu, pe care l-a acuzat că că se face că nu cunoaște problemele cu care se confruntă în acest moment USL în Gorj. Mai mult, primarul Filip acuză în continuare că liberalii au fost epurați politc din toate funcțiile ocupate în minerit și energie.
„Cum își explică domnul Călinoiu că în zona Rovinari toți directorii și inginerii șefi au carnet de membru PSD ? Ce naiba, ne îmbătăm cu apă rece? Ion Călinoiu se face că nu cunoaște aceste probleme”, a declarat Dorin Filip.
De asemenea, Filip este deranjat de faptul că social-democrații din guvern iau măsuri de stânga, fără a-i consulta pe liberali, și le reamintește că PSD nu a câștigat, singur, alegerile.
„Dacă vor să guverneze singuri, să guverneze. PSD va plăti în fața electortului, pentru că șomajul a crescut, iar taxele și impozitele au fost majorate. PSD face o politică de stânga, proastă”, a mai precizat primarul din Rovinari.
Detalii, aici.
 

1 COMENTARII
  • mitica 14.08.2013 la ora 20:50 pm
    Fugi mai PDL istule si te culca . Pai tu fara protectia PSD ului in 24 de ore esti langa Flueratoru in arestul IPJ.
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.