Primarul Șerbănescu, despre parlamentarii gorjeni: ''Toate ciurucurile au ajuns în parlament!''
Primarul Șerbănescu, despre parlamentarii gorjeni: ''Toate ciurucurile au ajuns în parlament!''
Ultra - Scurte23 iulie 2013


Primarul din Schela, Aristide Şerbănescu, este extrem de nemulțumit de parlamentarii gorjeni, despre care are o părere foarte proastă. Mai mult, acesta se plânge că nu i-a mai vazut din timpul campaniei electorale.
”Nu am deloc încredere în parlamentari, nici măcar în Victor Ponta, care a anunțat că anul acesta vin 10 miliarde de euro, unde dracu vin? La dracu în praznic!” a declarat Șerbănescu, care abia se poate opri din înjurături când aude de ei.
De asemenea, primarul din Schela a spus că nu i-a mai văzut pe parlamentarii gorjeni din campania electorală, adaugând că „toate ciurucurile au ajuns în parlament” şi că mulţi dintre deputaţi şi senatori ar trebui să fie şefi de camere prin penitenciare. Detalii, aici.
 

1 COMENTARII
  • liviu 24.07.2013 la ora 21:10 pm
    Da,Aristidu-leeee,ai dreptate;de 23 de ani in Gorj prostimea alege aceleasi specimene,care fac si desfac totul in judet,iar pe noi ne-a luat dracu,cu incompetenti,flecari si gurile strambe,marca;MANTA,MOREGA,CALINOIU,RUSET,CONDEESCU,POPEANGA,si alte hahalere.Dar cine-i tot alege pe neispravitii astia care au aruncat intr-o saracie lucie judetul,nu cei ce i-au ales de fiecare data,acum sa-si planga de mila prostimea.Dar,apropos,tu alde Serbanescu,nu esti tot o lichea si un neispravit,ce nu-ti aduni nici macar baligarul din propia batatura?
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.