Protestatarii, primii pe lista de concedieri
Protestatarii, primii pe lista de concedieri
Ultra - Scurte30 mai 2013

Angajații CE Oltenia care vor participa la protestele de astăzi și de mîine vor fi primii pe lista de concedieri, în eventualitatea în care complexul va fi nevoit să facă disponibilizări, a declarat managerul Laurențiu Ciurel.
„Dacă ni se pune piciorul pe gât, atunci când se vor face liste de disponibilizări, ne aducem şi noi aminte că în momentul în care ne-a fost greu am fost trataţi aşa. Oricine vede că situaţia este grea, că nu iese fum pe coşul termocentralei sau că nu mai are loc o lingură de cărbune în depozite”, a spus Ciurel, care a anunţat că până în 2017 vor fi 2.171 de concedieri colective şi 3.000 de angajaţi vor trece pe perioadă determinată.
Directorul executiv al CE Oltenia a avut un mesaj şi pentru directorii care au aprobat sute de cereri de concediu de odihnă. „Concediile de o zi-două se pot da cu discernământ, atunci când omul are o problemă gravă de rezolvat. Nu cum a făcut directorul Braia de la Peşteana, care a aprobat 300 sute de cereri. Dacă se va dovedi că a pus în pericol instalaţia, nu va fi sancţionat, va fi schimbat”, a spus Ciurel. Detalii, aici.

1 COMENTARII
  • Atitudinea lui Ciurel, dur criticată de 30.05.2013 la ora 13:00 pm
    [...] Ameninţările lui Ciurel, cum că primii pe lista cu disponibilizări vor fi participanții la marșul de protest organizat de FNME, au fost dur criticate de Dian Popescu, Dan Vâlceanu și Ion Rușeț. [...]
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *