Râmescu a renunțat la greva foamei: ''Mă bucur că protestul meu a fost ascultat!''
Râmescu a renunțat la greva foamei: ''Mă bucur că protestul meu a fost ascultat!''
Ultra - Scurte8 iulie 2013

mihai ramescu
Omul de afaceri Mihai Râmescu a ieșit din greva foamei după ce MAI a anunțat că a finalizat verificările făcute asupra șefului IPJ Gorj, Viorel Caragea, ministrul de Interne dispunând cercetarea disciplinară a acestuia. Râmescu a intrat în greva foamei joi, 13 iunie, şi a renunţat după mai bine de trei săptămâni, mai exact vineri, 5 iulie, când ministrul Stroe a anunţat primele măsuri.
„Sunt foarte slăbit, dar mă bucur că protestul meu a fost ascultat şi că s-a făcut verificarea aspectelor semnalate”, a declarat Râmescu, care a făcut greva foamei timp de 23 de zile.
Reamintim că Mihai Râmescu a intrat în greva foamei pentru a protesta împotriva abuzurilor la care acesta a fost supus de către șeful IPJ Gorj. Mai mult, Râmescu a organizat şi un protest cu cei 200 de angajaţi ai săi pentru a denunţa controalele abuzive ale Poliţiei, controale făcute la comanda lui Caragea, cu care nu a vrut să se înţeleagă într-o afacere, după spusele afaceristului. Detalii, aici.

1 COMENTARII
  • fane 10.07.2013 la ora 10:12 am
    # SĂ TE CHEME SALVADOR, SĂ TE CHEME ȘI CARAGEA, ȘI, PE DEASUPRA SĂ AI ȘI ȘAPCĂ, CU COZOROC, ESTE O IMPOSIBILITATE GENETICĂ; E CEVA CAM CA UN ANUS CONTRA NATURII; ĂSTA TREBUIE PUS ÎN OȚET -SAU, DE CE NU?, SĂ-L IA ĂIA DE LA ANTIPA ȘI SĂ-L ÎMPĂIEZE. militeanul caragea cu sprancene duble om rau se zice ,hot,mafiot ,lingau se misca bine la spaga cu interlopii din jiu lupul flamand pus pasnic la oii,tara lui dracula basescu cel demis,punetil pe asta speriatul in loc lui chiorul cai drogat # rusine sa va fie domnilor care il tineti in brate pe coruptul Caragea! nu va mai compromiteti numele cu o rusine nationala. Caragea reprezinta cancerul politiei romane. lipsit de educatie si profesionalism. s-a inconjurat de sclavi si obedienti prin care si-a rezolvat toate abuzurile. debarasati-va de asemenea specimen! desi Caragea este o rusine nationala au facut zid in jurul lui marii corupti ai judetului. asa se protejeaza mafia si coruptia din judetul Gorj. domnilor decidenti din judetul Gorj, nu va compromiteti numele cu coruptul de Cara
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *