Rezultatele bune ale echipei Pandurii nu îl scapă pe Condescu de demitere
Rezultatele bune ale echipei Pandurii nu îl scapă pe Condescu de demitere
Ultra - Scurte12 august 2013


Reușitele echipei Pandurii nu-l scapă pe preşedintele clubului, Marin Condescu, de atribuţiile pe care le are faţă de Adunarea Generală a Acţionarilor. Astfel, conducerea CEO solicită în continuare schimbarea acestuia din fruntea clubului de fotbal, în condițiile în care, Condescu nu s-a ţinut de cuvânt şi, pe fondul victoriei din Israel, nu a mai prezentat în AGA, sâmbătă, documentele solicitate la şedinţa de săptămâna trecută.
Mai mult, Ion Răuţ, cel desemnat de CE Oltenia să devină membru AGA la clubul Pandurii, a declarat ieri că tocmai rezultatele bune ale echipei impun schimbarea lui Condescu de la şefia Consiliului de Administraţie.
„Aceste rezultate bune obligă la o despărţire a lui Condescu de Club. Cu cât rezultatele vor fi mai bune, cu atât divorţul se cere mai repede”, a spus Răuţ, care a ținut să precizeze și că Marin Condescu a avut termen până pe 10 august să prezinte situaţia economică a clubului, lucru pe care însă nu l-a făcut.
„Trei din cei patru asociaţi ai Clubului ne-am întâlnit pe 3 august, dar pentru că nu am fost toţi şi domnul Condescu nu avea documentele solicitate, am fost de acord cu un răgaz de o săptămână pentru a ne fi prezentate oficial actele pe care le cerem de atâta timp. Acel angajament al dumnealui a fost încălcat şi acum şi cred că aceasta nu este o atitudine de conducător. Nu ştiu dacă sunt ambiţii personale la mijloc sau lucruri necurate la Club, dar pentru noi Condescu nu e Pandurii”, a mai declarat Ion Răuţ.
Reprezentantul CE Oltenia în AGA de la Pandurii afirmă că rezultatele bune ale echipei de fotbal din ultima perioadă impun şi mai mult o despărţire a echipei de Marin Condescu, Ion Răuţ declarându-se convins că acest lucru se va întâmpla în perioada următoare.
„Aceste rezultate bune obligă la o despărţire a lui Condescu de Club. Cu cât rezultatele vor fi mai bune, cu atât divorţul se cere mai repede. Noi vom cere o şedinţă pentru a analiza rezultatele economice ale Clubului şi vom propune şi o serie de modificări la Statutul Clubului. Acum suntem patru asociaţi cu drept egal de vot, dar CE Oltenia asigură 97% din finanţare. Unii vin cu banii şi alţii îi cheltuiesc. Aşa nu va mai merge în continuare”, a precizat Răuţ.
În locul lui Condescu, conducerea CE Oltenia l-ar dori pe social-democratul Mihai Prunariu la șefia clubului Panduri. „Dacă va exista această propunere, vă daţi seama că eu nu am refuzat în viaţa mea nicio provocare”, a spus Prunariu la un post local de televiziune.
Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *