Romanescu: ''Mă așteptam ca discuțiile cu Vișan să rămână secrete!''
Romanescu: ''Mă așteptam ca discuțiile cu Vișan să rămână secrete!''
Ultra - Scurte2 august 2013


Marcel Romanescu s-a arătat deranjat de declarațiile făcute ieri, de Gelu Vișan, cu privire la discuția dintre cei doi și a declarat că se aștepta ca aceasta să rămână secretă. Mai mult, acesta a declarat că, probabil, liderii Mişcării Populare au făcut astfel de declaraţii doar pentru a-şi consolida organizaţia şi a-şi căuta alţi conducători.
Romanescu este, însă, oarecum mulţumit că, spre finalul declaraţiilor acordate presei locale, Gelu Vişan a recunoscut c-a avut totuşi „o discuţie onorabilă” cu acesta.
Poziția lui Romanescu vine după ce Gelu Vişan a declarat la Târgu-Jiu că fostul subprefect dar şi  fostul prefect Liviu Andrei i-ar fi „ asasinat” cu telefoanele, cerând să preia nou înființatul partid Mișcarea Populară. Detalii, aici.

3 COMENTARII
  • Monseniorul 02.08.2013 la ora 22:05 pm
    Pai, mai copile. Daca voiai ca discutiile tale cu "violatorii" de la PMP sa fie secrete, ar fi trebuit sa taci din gura, nu sa urlii in gura mare ca te vor aia. TU SINGUR TI-AI PUS STREANGUL DE GAT! Mai Lusule mai, te-am invatat ca nu poti sa fii si fata mare si c...a (politica).
  • liviu 03.08.2013 la ora 17:42 pm
    Pe asta il credeam ceva mai serios,mai cu mintea la purtator,din pacate este si el tot o canalie,pacat de radacini.
  • codincodin 04.08.2013 la ora 12:54 pm
    Romanescule , te credeam mai serios !!!
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.