Rotaru, dezamăgit de PC Gorj: “Este cu mult în spatele PP-DD Gorj!“
Rotaru, dezamăgit de PC Gorj: “Este cu mult în spatele PP-DD Gorj!“
Ultra - Scurte3 octombrie 2013

Deputatul Marian Rotaru s-a declarat dezamăgit de cum merg lucrurile în Partidul Conservator. Printre nemulțumirile sale se numără faptul că, deși este președinte executiv al PC Gorj, acesta nu a fost chemat, până acum, la nici o ședință și faptul că PC nu are organizații în cel puţin jumătate din localităţile din Gorj. Mai mult, crede Rotaru, din punctul de vedere al organizațiilor, PC este cu mult în urma PP-DD, care a fost înființat cu doar doi ani în urmă.
„Nu am călcat în sediu decât atunci când a venit domnul preşedinte Daniel Constantin. Din nefericire, nu există colaborare. Am crezut şi eu, şi domnul Barbu, că venim să facem echipă, să facem un partid puternic. La cum stau lucrurile nu văd cum l-am putea aduce la 7-10% cât ne propuseserăm.[…] Mi s-a oferit funcţia de preşedinte executiv şi am primit-o, deşi nu am venit în PC pentru funcţii. Am venit să fac treabă. Dar nu am fost invitat niciodată la vreo şedinţă. Dacă n-au înţeles că suntem aici să facem treabă, asta este. Dacă-i încurcăm să spun“, a spus Rotaru.
Rotaru a mai precizat că recent a a fost o şedinţă de analiză, iar în urma discuţiilor a rezultat că PC Gorj nu are organizaţii în peste 50% din localităţi. Mai mult, Rotaru a declarat că i-a cerut lui Marius Borcan baza de date, dar aceasta nu există.
„E mare distanţă. PP-DD este un partid organizat în Gorj. Într-adevăr că nu sunt alegeri, sunt interimari, dar sunt structuri. Totul i se datorează doamnei Niculina Mocioi pentru că s-a ocupat de partid, deşi e şi parlamentar. Asta trebuie să recunosc, a făcut treabă. Eu nu am plecat din PP-DD din cauza doamnei Mocioi, ci din cauza conducerii centrale care nu a vrut alegeri pentru a putea face treabă. Indiferent cine câştiga, făceam echipă“, a declarat Răzvan Rotaru.
În replică, președintele PC Gorj s-a declarat uimit de spusele lui Rotaru, și a ținut să precizeze că PC are organizaţii în 40 de localităţi din Gorj.
„Aşa a spus domnul Rotaru? Nu ştiu dacă a spus aşa, dar vreau să vă spun că noi suntem la muncă, ne pregătim de alegerile europarlamentare. Este timp pentru toate. Nu se pune problema să nu colaborăm. Chiar vrem să facem un cabinet parlamentar la sediul partidului“, a declarat Borcan.
Detalii, aici.
 

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.