Rușeț: ”Strângerea semnăturilor pentru cotizațiile sindicale merge bine!”
Rușeț: ”Strângerea semnăturilor pentru cotizațiile sindicale merge bine!”
Ultra - Scurte7 octombrie 2013

Ion Rușeț, prim-vicepreședintele FNME, a declarat că strângerea de semnaturi pentru plata cotizațiilor sindicale merge destul de bine, în momentul de față existând semnaturi de la aproximativ 60% dintre membrii FNME.
„În majoritatea zonelor s-a depăşit 60%, la Rovinari mai e un sindicat care n-a demarat această acţiune. S-au depus la secretariatele unităţilor minere şi listele cu membrii de sindicat aflaţi în evidenţă la data de 1 septembrie. Sunt şi lucrători TESA, chiar cu funcţii de conducere, care au făcut cereri de renunţare la cotizaţii, dar numărul este relativ mic” , a precizat, Ion Ruşeţ.
Totodată, Rușeț a mai adăugat că, fiind angajat al Complexului Energetic Oltenia pe funcția de consilier juridic, munca de sindicalist o face pe baza de voluntariat, după orele de program.
„Nu este nici măcar o incompatibilitate morală între cele două funcții pe care le dețin. Nu reprezint compania în litigile cu angajații. Am rolul doar de a negocia și a sesiza anumite disfuncționalități de comunicare între autorităție publice locale din zonele miniere și CEO”, a mai precizat Ion Rușeț.
Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.