Șeful CNADNR, din nou în Gorj, după ce lucrările la DN66 bat pasul pe loc
Șeful CNADNR, din nou în Gorj, după ce lucrările la DN66 bat pasul pe loc
Ultra - Scurte27 iunie 2013

Şeful CNADNR, Mircea Pop, vine din nou în Gorj, săptămâna viitoare, pentru a urgenta începerea lucrărilor la DN 66. În momentul de față, lucrările bat pasul pe loc, firmele constructoare nerespectând nici al patrulea termen de începere a execuţiei.

Ion Tudor, şeful Secţiei Drumuri Naţionale, recunoaşte şi el că firmele constructoare nu au respectat nici acest termen de demarare a lucrărilor pe DN66. Tudor spune însă, că întârzierea a fost cauzată de nişte descoperiri arheologice în zona Castrului Roman, dar şi de anumite modificări de proiect.
Mai mult, prefectul Teodorescu a numit un supervizor din partea instituţiei care să monitorizeze lucrările pe DN66. Detalii, aici.

1 COMENTARII
  • EU 27.06.2013 la ora 14:43 pm
    CICA DESCOPERIRI ARHEOLOGICE SI MODIFICARI DE PROIECT, :))))))))))))))))))))))))))))))) JENANT LA TUDOR SA ZICA ASA CEVA, PARCA CASETE NU AVEAU DE FACUT, DE FREZAT NIMIK, INTERVENTII LA PODURI NIMIK, DAR CAND II DAI LUCRAREA IN SUBANTREPRIZA LA METALCOLECT FARA NICI CEA MAI VAGA EXPERIENTA IN DRUMURI MACAR COMUNALE, SI FARA NICI UN UTILAJ DE SOI SI CU DATORII CE MAI VREI LUCRARI, CA ING. DRUMAR NICI NU MAI DISCUTAM CA AU, HAI SA FIM OAMENI REALISTI :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))0
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.