Sindicaliștii Fluerătoru și Golea, nemulțumiți de concluziile şedinţei de luni cu ministrul Niță
Sindicaliștii Fluerătoru și Golea, nemulțumiți de concluziile şedinţei de luni cu ministrul Niță
Ultra - Scurte4 iunie 2013

Sindicaliştii din Motru şi Rovinari spun că nu sunt mulţumiţi în urma discuţiilor cu ministrul Energiei şi nu exclud greva generală. Cristi Fluerătoru şi Marin Golea vor să vadă la ce concluzii se va ajunge în urma discuţiilor ce se vor purta timp de două zile în cadrul comisiei mixte administraţie-sindicate.
Sindicalistul Cristi Fluerătoru nu e mulţumit de concluziile şedinţei de luni cu ministrul Energiei. În opinia sa, Complexul Oltenia şi salariaţii au mai mult de suferit dacă se va respecta decizia administraţiei ca 4 zile, luna aceasta, angajaţii să stea acasă neplătiţi.
„Practic nu s-a rezolvat nimic. Vedem ce se va întâmpla la întâlnirea cu Gavril Baican. Propunerea noastră, ca salariaţii să intre în şomaj tehnic, ar aduce mai puţine pierderi unităţii” susţine Fluerătoru adăugând că nu este exclusă greva generală.
Marin Golea, liderul Sindicatului Peşteana Rovinari, crede că ar trebui convocat, într-o şedinţă de urgenţă, Consiliul de Supraveghere al Complexului Oltenia. Mai mult, sindicalistul cere să se renunţe la măsura administraţiei de scurtare a săptămânii de lucru. Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *