Sindicaliștii Golea, Mitrescu și Pârvulescu resping varianta scindării mișcării sindicale
Sindicaliștii Golea, Mitrescu și Pârvulescu resping varianta scindării mișcării sindicale
Ultra - Scurte19 iulie 2013

Liderii sindicali Marin Golea, Constantin Mitrescu și Dan Pârvulescu neagă informațiile apărute în presă, cum că se dorește scindarea FNME, susținând că nici nu se pune problema de așa ceva.
„În viziunea mea, nu se pune problema unei scindări. Dacă sunt lideri sindicali care vor să plece, pot s-o facă, dar ca să se scindeze, într-o anumită zonă, mișcarea sindicală nu cred că este posibil” a declarat Marin Golea, liderul de la Pinoasa.
Președintele sindicatului Energia Rovinari, Constantin Mitrescu, crede că parte din presa locală este infuențată de CEO, motiv pentru care au și apărut zvonurile despre scindare, însă nu crede că acest lucru se va realiza. „Este o intoxicare ceea ce se aruncă în presă, că sunt contradicții între Marin Condescu și Ion Rușet sau între alți lideri. Eu nu am văzut așa ceva, au fost doar divergențe de opinie” a declarat Mitrescu.
Un alt lider de sindicat care respinge varianta scindării mișcării sindicale este Dan Pârvulescu, care a dat asigurări că nu sunt probleme majore în FNME, deşi, la vârful sindicatului, sunt opinii divergente. Mai mult, acesta la lăudat pe Ion Ruşeţ despre care a spus că este „un lider util mișcării sindicale”. Detalii, aici.
 

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.