Sindicaliștii vor renegocierea contractului colectiv de muncă
Sindicaliștii vor renegocierea contractului colectiv de muncă
Ultra - Scurte9 august 2013

Sindicatele din cadrul FNME vor renegocierea prevederilor din contractul colectiv de muncă în condiţiile în care se susţine tot mai mult teoria conform căreia nu se vor acorda pachetele de performanţă doi şi trei. Șeful Diviziei Miniere, Daniel Antonie, a declarat că nu ştie dacă se va ajunge la renegocieri.
„Pachetele doi şi trei sunt imposibil de a se acorda în condiţiile în care nu s-a realizat producţia prevăzută în BVC. S-a rectificat BVC-ul şi trebuie să găsim în acest buget posibilităţi financiare de a renegocia condiţiile prevăzute pentru acordarea celor două pachete de performanţă. Trebuie să purtăm discuţii cu administraţia pe aceste pachete de performanţă şi cred că vor fi şanse pentru rezolvarea problemei ce priveşte cota de combustibil”, a explicat vicepreşedintele FNME Gheorghe Etăgan.
Directorul Diviziei Miniere, Daniel Antonie, știe de dorinţa sindicatelor de renegociere a contractului colectiv de muncă, însă spune că nu ştie dacă se va ajunge până acolo.
„Sindicatele vor să renegocieze, condiţiile pentru acordarea pachetelor sunt trecute în contractul colectiv, însă nu ştiu dacă se va ajunge la renegocierea contractului. E posibil orice”, a precizat Antonie.
Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.