Sindicalistul Bălăceanu cere demisia liderilor de sindicat ce fac afaceri cu CEO
Sindicalistul Bălăceanu cere demisia liderilor de sindicat ce fac afaceri cu CEO
Ultra - Scurte29 iulie 2013

Liderul sindicatului de la Cariera Tismana 1, Gabriel Bălăceanu, a cerut schimbarea liderilor sindicali care au afaceri cu CE Oltenia, susţinând, la RTV Târgu Jiu, că aceştia distrug mişcarea sindicală. Bălăceanu a făcut referire la faptul că liderii FNME au fost cei care au cerut disponibilizări la CEO, ceea ce este inadmisibil pentru mișcarea sindicală. De asemenea, tot liderii FNME au cerut reducerea prețului pe MW cu 20%, ceea ce ar însemna că cel mai mare producător de energie termo din țară ar produce pe pierdere.

“Ar fi nevoie de o revigorare în mișcarea sindicală. Cred că vine un timp în care cei care au probleme să facă un pas înapoi. În momentul în care ești și lider și patron e o mică problemă. Nu știu cât mai reprezentăm oamenii. Până la urmă demisia e un act de onoare, de ce să nu ne dăm toți demisiile1„ și sunt convins că mișcarea sindicală nu va dispărea. Va trebui un nou val mai curat, mai fără probleme”, a declarat Bălăceanu.
Bălăceanu este al doilea lider de sindicat, după Ion Rușeț, care a declarat public că firmele înființate de sindicaliști le aduc imagine negativă mișcării sindicale. Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *