Sindicalistul Golea îi cere lui Ponta să-și respecte promisiunile cu privire la CEO
Sindicalistul Golea îi cere lui Ponta să-și respecte promisiunile cu privire la CEO
Ultra - Scurte19 iulie 2013

Liderul Sindicatului Minerul Rovinari-Pinoasa, Marin Golea, i-a înaintat o scrisoare premierului Victor Ponta, prin care, pe lângă sprijinul cerut în legătură cu ajutarea companiei, îl invită şi la o discuţie în care să se dezbată principiile angajate în programul de guvernare.
Cu alte cuvinte, prin această scrisoare, Golea îi cere lui Ponta să-și respecte promisiunile pe care le-a făcut în campania electorală cu privire la Complexul Oltenia. Golea susține, în scrisoarea trimisă Premierului, că ”CE Oltenia nu reuşeşte să-şi consolideze poziţia pe piaţa de energie, consolidare prevăzută în programul de guvernare” și, mai mult, Golea îi transmite premierului Ponta că „şeful CE Oltenia se află în imposibilitatea de a demonstra abilităţile manageriale datorită accesului limitat pe piaţa de energie, datorită legislaţiei ce favorizează alţi producători, dar şi ca urmare a ordinelor ANRE”.
Astfel, Golea îi cere lui Victor Ponta să intervină pentru a ordona producătorii de energie de pe piaţă, dar şi să dispună realizarea mixtului de energie încât CE Oltenia să devină cel mai important producător şi furnizor de energie din regiune. Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.