Soarta lui Condescu, pe mâna procurorului Focșan, un vechi prieten al sindicalistului
Soarta lui Condescu, pe mâna procurorului Focșan, un vechi prieten al sindicalistului
Ultra - Scurte2 august 2013


Dosarul penal în care Marin Condescu, preşedintele Clubului Pandurii Târgu-Jiu, este cercetat penal pentru complicitate la abuz în serviciu şi uz de fals a ajuns la Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj, care a schimbat încadrarea juridică, susţin surse oficiale. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg-Jiu au anunţat că, prin ordonanţa din data de 31 iulie 2013, s-a dispus declinarea competenţei de soluţionare a cauzei care-l priveşte pe Marin Condescu, în favoarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj. Măsura a fost luată ca urmare a faptului că, în timpul urmăririi penale, a mai fost descoperită infracţiunea de înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, care este de competenţa Parchetului ierarhic superior.
Astfel, soarta lui Condescu a ajuns în mâna lui Gheorghe Focşan, prim-procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj, un prieten vechi al sindicalistului. Anumite surse susțin că Focșan se interesa de acest dosar încă dinainte de a se începe urmărirea penală împotriva lui Condescu. Ieri, cauza a fost repartizată unui procuror despre care se spune că e omul de încredere al prim-procurorului, respectiv Cosmin Semenescu.
Dacă va fi găsit vinovat, lucru puțin probabil, având în vedere cine instrumeantează cazul, Condescu riscă, acum, între 10 și 20 de ani de închisoare, fiind acuzat de înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave.  Dosarul are la bază cesiunea de creanţe dintre firma care asigura tichetele de masă în SNLO şi clubul Pandurii. Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.