Soția lui Gârjoabă, la Urgențe, în urma unui atac de panică
Soția lui Gârjoabă, la Urgențe, în urma unui atac de panică
Ultra - Scurte9 iulie 2013

Soția fostului director de resurse umane de la Turceni, Corneliu Gârjoabă, a ajuns la Urgențe, după ce a suferit un atac de panică în timp ce se afla la serviciu. Potrivit familiei, în ultimele săptămâni, dar şi astăzi, aceasta a fost supusă presiunilor şefilor de la Turceni pentru a semna actul adiţional, altfel o vor da afară.
„La câte presiuni au fost, soția mea a clacat pur și simplu. I-au dat primul ajutor acolo, la Jilț, apoi au trimis-o la spitalul din Târgu Jiu. Cei care au făcut presiuni ca să semneze adiționalul sunt cei de la cariera Jiț Sud, Dumitru Dragu și Diana Grecu, la insistențele conducerii suicursalei și a CEO. I-au spus că o s-o concedieze dacă nu semnează”, a declarat Corneliu Gârjoabă.
Reamintim că Corneliu Gârjoabă afirma, în urmă cu ceva timp, că familia sa este o victimă a actualei conduceri de la CEO, după ce soţia şi fiul său, angajaţi TESA, au pierdut aproape 20 de milioane de lei vechi la salariu. Detalii, aici.

1 COMENTARII
  • mixi 09.07.2013 la ora 16:24 pm
    Adica asta si-a angajat toata familia acolo? Si ce salarii aveau daca au pierdut 20 de milioane??? Si de ce nu e niciunul la puscarie?
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *