Surse: Condescu și Burlan, urmăriți penal pentru abuz și fals intelectual
Surse: Condescu și Burlan, urmăriți penal pentru abuz și fals intelectual
Ultra - Scurte26 iulie 2013


Liderul FNME și președintele clubului Pandurii, Marin Condescu, și Daniel Burlan, fostul director al fostei SNLO, sunt urmăriţi penal într-un dosar de corupţie, susţin surse din cadrul CEO.  Aceștia ar fi acuzati de abuz în serviciu şi fals intelectual, susțin aceleași surse, într-un dosar privind cestiunea unei creanţe către o firmă bucureşteană, furnizoare de tichete de masă. În opinia anchetatorilor, contractul, în valoare de 1,6 milioane de lei, a fost încheiat ilegal.
Daniel Olaru, fostul director economic al SNLO, a declarat că ştie de anchetă, și că bănuieşte că acţiunea de ridicare de documente de la sediul CE Oltenia are legătură cu un contract de cesiune, dar că nu i s-a adus la cunoştinţă începerea urmăririi penale.
„Probabil că săptămâna viitoare mi se va aduce la cunoştinţă acest lucru, deocamdată nu mi-au spus. Presupun că acţiunea de miercuri de la sediul CEO a poliţiştilor şi comisarilor de la Garda Financiară a avut legătură cu acel contract de cesiune. Ce s-a întâmplat cu acel contract, o să vedeţi. Este cert că eu nu am semnat niciun contract în forma de trei părţi, adică SNLO, Clubul Pandurii şi EDENRED. Am semnat doar un contract între SNLO şi firma din Bucureşti. Acolo înţeleg că este un alt contract încheiat între Pandurii şi EDENRED”, a declarat fostul director economic al SNLO, Daniel Olaru.
Cu toate că, în 2011, Marin Condescu s-a prezentat la SNLO cu un contract, încheiat între Clubul Pandurii Târgu-Jiu şi EDENRED, prin care prelua datoria de la SNLO pe tichetele de masă către firma bucureşteană, reprezentanţii firmei EDENRED susțin că nu au semnat niciodată un contract cu Clubul Pandurii Târgu-Jiu. Astfel, putem deduce că Marin Condescu s-ar fi dus la SNLO cu un fals.
Fostul director general al SNLO, Daniel Burlan, a fost chemat la audieri la începutul acestei săptămâni, dar a refuzat audierea. Şi liderul de sindicat a fost chemat de anchetatori, însă, acesta a precizat că nu are timp să se prezinte la audieri. Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.