Surupăceanu, șapte ani de închisoare cu executare în dosarul ''Buldotancul''
Surupăceanu, șapte ani de închisoare cu executare în dosarul ''Buldotancul''
Ultra - Scurte1 octombrie 2013

Tribunalul Gorj a condamnat la sapte ani cu executare pe fostul deputat PSD Mugurel Surupăceanu în dosarul în care era cercetat pentru spălare de bani. De asemenea, și fostul director general de la CE Turceni Dumitru Cristea a fost condamnat la şase ani cu excutare, pentru abuz în serviciu.
De altfel, în același dosar, alţi doi foşti directori din complex, Vasile Viorel şi Silvică Boiangiu, au fost condamnaţi la câte patru ani cu suspendare, iar Sorin Buşan, reprezentantul firmei lui Surupăceanu, la şase ani cu executare.
Sentința nu este definitivă, putând fi atacată cu recurs.
Detalii, aici.

1 COMENTARII
  • dreptate si adevar 01.10.2013 la ora 17:38 pm
    Urmeaza si escrocul de Floarea care are fraude mai mari ca Surupaceanu si inselatorii facute astia sunt nimic pe langa ce a facut Floarea si cati a bagat la puscarie acest escroc (sen Voicu) si acum vrea sa-l bage si pe primarul Pavel caci el zice ca nu stie ce s-a intamplat la Pestisani cu lucrarile pe care nu l-ea facut si a incasat peste 80 miliarde lei.spune el tot la Inalta Curte ca acolo nu mai merg relatiile ca nu se mai baga nimeni pentru escroc ca e urmarit .A lucrat pt D.N.A acum il lucreaza si ei pe el ca asa se intampla cu turnatorii.
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.