Teodorescu, Cârciumaru și Călinoiu, mințiți de Ciurel în privința profitului CEO
Teodorescu, Cârciumaru și Călinoiu, mințiți de Ciurel în privința profitului CEO
Ultra - Scurte12 iulie 2013

carciumaru calinoiu teodorescu
Prefectul județului Gorj, Claudiu Teodorescu, președintele CJ Gorj, Ion Călinoiu, primarul municipiului Târgu Jiu, Florin Cârciumaru și toți parlamentarii gorjeni ce au fost prezenți la întâlnirea din 15 martie 2013  în care s-a discutat situaţia financiară a CE Oltenia, au fost mințiți de managerul complexului energetic, cu privire la profitul companiei.
În cadrul acelei întâlniri, Ciurel a prezentat o serie de documente oficiale, ștampilate si semnate de către acesta, care arătau că societatea a încheiat anul 2012 cu un profit din exploatare de 120.745.000 de lei. Zilele trecute, însă, Fondul Proprietatea a publicat pe site bilanţul CE Oltenia pe 2012, din care rezultă un profit din exploatare de aproape trei ori mai mic, și anume  doar 44.452.052 lei.
Astfel, bilanțul publicat de Fondul Proprietatea arată clar că Laurenţiu Ciurel, manager privat al CE Oltenia, a minţit în toate declaraţiile publice făcute pe această temă, dar a minţit şi oamenii politici care conduc destinele judeţului. Detalii, aici.

3 COMENTARII
  • gorjanul 12.07.2013 la ora 16:34 pm
    Pai la ce moace de prosti au astia in poze , la ce sa te astepti . Baiat destept Ciurel asta , a vazut la ce fraieri trebuie sa dea raportul .Si apoi nici nu trebuie sa ne para rau fiindca si Calinoiu a mintit ca vila lui reconstruita de CNLO e mai mica decat a lui Mantog . In realitate a lui Mantog este mai mica , e la rosu , nu sa mutat in ea si totusi el a fost condamnat pe cand Calinoiu nu . Este desigur vina lui ,,,,Basescu .
  • gicu 12.07.2013 la ora 23:00 pm
    dl Calinoiu a angajat recent pe sotia procurorului sef de la DNA Tg Jiu, asta inseamna ca va scapa de DOSARUL STRAMUTATILOR DE LUX si alte MATRAPAZLICURI???
  • maican 12.07.2013 la ora 23:04 pm
    ba mai sint si alte sotii de procurori si stabi la Consiliul judetean, stie dl Calinoiu sa si asigure spatele. ACUM VREA SA FIE GUVERNATORUL OLTENIEI! L-a nebunit pe Premier cu asta si se da de ceasul mortii...E o pofta clinica de marire...
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *