Tot mai mulți liberali, nemulțumiți de modul cum funcționează USL în Gorj
Tot mai mulți liberali, nemulțumiți de modul cum funcționează USL în Gorj
Ultra - Scurte14 august 2013

Liberalii gorjeni sunt nemulțumiți de modul în care funcționează USL în Gorj și spun că s-au săturat să tot accepte, la nesfârșit, concesiuni. Mai mult, vicepreședintele PNL Gorj Gheorghe Orzan crede că neințelegerile din USL se datorează, în primul rând, lipsei de comunicare dintre cele două partide.
Dian Popescu are dreptate când spune că sunt probleme în USL.Trebuie luate măsuri urgente. Suntem destul de importanţi în acestă uniune  iar liderul Crin Antonescu trebuie să afle despre acestă situaţie  pentru că nu  mai suntem dispuşi să facem concesii la nesfârşit”, a mai precizat Orzan.
De aceeași părere esti și Mădălina Ciolocoi, președinta femeilor liberale, care este de părere că, într-adevăr, lucrurile nu merg cum ar fi trebuit în USL Gorj. Mai mult, aceasta a declarat că aceste probleme vor fi discutate în delegaţia permanentă a PNL de la sfârşitul lunii.
În schimb, primarul liberal Gheorghe Păsărin are în continuare încredere în copreşedinţii USL, fiind de părere că unele disensiuni în alianță sunt firești.
Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.